OM JETTE KRISTENSEN

Jette Kristensen er uddannet Reikimester i den oprindelige tradition, healing regressionsterapeut, stresscoach og clairvoyant.


Reiki er den livgivende enrgi, som er grundstenen i mit liv og i alt jeg foretager mig. Med det udgangspunkt videregiver jeg Reiki til mine kursister og klienter gennem undervisning og behandlinger.


Den røde  tråd i mit liv er at hjælpe andre og i mere end 10 år, har jeg hjulpet mennesker med både fysiske og psykiske udfordringer, til at genfinde energien, roen og vejen gennem livstruende sygdom og tunge livskriser.


Mine spirituelle evner har jeg altid haft. De er en del af mig som menneske, det er dog først i mit voksne liv, at de har fået en bevidst og vigtig plads im in dagligdag. De er en konstant løbende kilde til den nysgerrighed jeg har på livet og dets mange aspekter og er med til at skabe den energi, styrke og livsglæde som er min overordnede drivkraft.


Jeg kommer fra en jobmæssig baggrund som koordinator i rejse, medie og forskningsbranchen. Her har arbejdsmiljøet altid været udadvendt, og omfattet rejser til en stor del af verdenen. At rejse og opleve livets mangfoldigheder og menneskers forskelligheder er en konstant kilde til taknemmelighed.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale på mail eller telefon.


Uddannelser

2015 - 2020: Reikimester, Usui Shiki Ryoho, Traditionel Reiki Healing

2020 - 2021: Stressvejleder / stresscoach, Stressakademiet v/ Birgitte Rosenlund

2013 - 2014: Healing Regressionsterapeut v/ Reikimester Hanne Fritzbøger

2011 - 2011: Reiki I + II Traditionel Reiki Healing, v/ Reikimester Hanne Fritzbøger

2007 - 2009: Clairvoyant fra Instituttet for Clairvoyance v/ Steen Krarup