Behandlinger

Healing


Healing kan hjælpe dig med at skabe balance i en hverdag der måske er fyldt med travlhed, stress og uro

Regressionsterapi


Regressionsterapi er en nænsom, kærlig og dyb følelsesforløsende terapiform, der kan ændre og forbedre dit forhold til dig selv, din partner, familie og dine venner. Den tager udgangspunkt i din aktuelle livssituation – følelser, frustrationer, angst og depression og fører dig til det sted i din underbevidsthed, hvor svaret på dit spørgsmål findes.

Clairvoyance


Clairvoyance kan være en hjælp, når du har behov for at foretage positive forandringer i dit liv. Clairvoyancen er ikke nogen facitliste, men derimod et redskab der kan hjælpe dig med at se et problem eller en livsudfordring klarere og derved hjælpe dig med at træffe nødvendige valg og beslutninger i dit liv.

Personligt forløb


At rejse sig alene kan være tungt og nogle gange kræver det mere energi, end det du har til rådighed.
Lad mig hjælpe dig med at genfinde fodfæste, styrken og livsenergien gennem et personligt forløb lige præcis tilpasset dig, dine behov og din situation.
Forløbet tager udgangspunkt i Reiki, som er det energetiske fundament og bygger derudover på min mangeårige erfaring og samarbejde med klienter ramt af alvorlig sygdom, stress, depression eller andre som går igennem en tung livssituation.

Personligt udviklingsforløb


Du er en unik sjæl og person med dine egne ønsker, drømme og visioner. Og der er kun en, som kan gå netop din vej. Og det er dig.
Undertrykte drømme, ønsker og visioner har det med at dukke op med jævne mellemrum gennem livet. Jo længere tid du gemmer dem væk, uanset årsagen, vil du opleve, at de blot vender stærkere og stærkere tilbage til overfladen og til sidst kan de ikke længere ignoreres.

unsplash