Reiki I

Jeg underviser i den oprindelige metode, Usui Shiki Ryoko, som dr. Mikao Usui genopdagede i Japan i slutningen af 1800-tallet


Reiki healing er et enkelt og energifyldt healings- og selvhealingssystem, som kan læres af alle. Det kræver ingen forudsætninger. 

Reiki er gaven til dig selv og den kan med stor succes bruges på andre. 


På kurset får du en grundig gennemgang og træning i såvel selvhealing, som at give en fuld hands-on kropsbehandling til andre. Ved kursus afslutningen modtager du et diplom for gennemført kursus.


Vil du høre mere om kurset, så kontakt mig ved at klikke lige her. 


Reiki er også en udviklingsvej - når du bruger Reiki både til selvhealing og healing af andre får du mere energi. Og i takt med at du får mere energi til rådighed, vil du kunne opleve at dit syn på håndtering af vrede, bekymring, stress eller tunge tanker ændrer sig.


Kurset indeholder


  • Fortælling om Reikis historie fra dr. Mikao Usui til i dag
  • Instruktion i selvhealing
  • Instruktion i at give Reiki til andre. Du modtager en grundig undervisning i håndpositionerne der benyttes
  • Hands-on træning i fuld kropsbehandling
  • Introduktion til Chakra balancering
  • Gennemgang af symptombehandling, klienthåndtering og behandlingsforløb
  • 4 indvielser


Selvhealing


Når du giver dig selv daglig selvhealing får du mere energi, både fysisk og psykisk. Du kan opleve at den indre ro vokser og du får mere overskud til at håndtere de udfordringer som dagligdagen dyder på. Ofte fortæller kursisterne om en mærkbar forbedring af livskvalitet såvels om fysiske problemer. 


Healing af andre


Du kan give hele, selvstændige behandlinger til andre. På kurset får du en grundig undervisning og træning i alle håndpositionerne. Nogle vælger at bruge Reiki healing i professionelle sammenhænge, andre har et ønske om at kunne give en healende hånd til familie og venner. Reiki er et vidunderligt energifyldt værktøj, der uanset om det benyttes privat eller professionelt giver energi til såvel den som modtager og til dig som giver. 

Reiki Classes in English

I offer Reiki classes in english on demand. The classes will take place in Lyngby and requires a minimum of 2 participants. 


Contact me for more information.

Reiki I 

Reiki I tilbydes på et weekend kursus: 

Fredag kl. 19-21:30, lørdag og søndag kl. 10-18.


Pris: kr. 2.500

Børn og unge mellem 8-18 år, halv pris.


Se kursusplan her for datoer.