Personligt udviklingsforløb

Hav tillid og drøm stort, så vil din vej åbne sig for dig


Du er en unik sjæl og person med dine egne ønsker, drømme og visioner. Og der er kun en, som kan gå netop din vej. Og det er dig.


Undertrykte drømme, ønsker og visioner har det med at dukke op med jævne mellemrum gennem livet. Jo længere tid du gemmer dem væk, uanset årsagen, vil du opleve, at de blot vender stærkere og stærkere tilbage til overfladen og til sidst kan de ikke længere ignoreres.


Er det tid til handling?

Hvor er jeg på vej hen?

Har jeg styrken til at ændre mit liv? 


At ønske forandring, og hvad der netop gør, at tidspunktet nu er det rigtige, ved kun du. Måske befinder du dig et sted i dit liv, hvor du føler at du går i ring, og at livet er en uendelig række af gentagelser? 


Det er nok ikke første gang du får disse tanker, men at du har fundet netop denne side nu, kan tyde på at du er klar til handling.


Klar til at udforske og handle på dine drømme og ønsker.

Klar til at se på, hvad der holder dig tilbage.

Klienten fortæller


"Da det hele så aller mørkest ud og stressen gennemsyrede mit liv, fik jeg muligheden for et coaching forløb hos Jette. Dette blev vendepunktet til ny læring og muligheder! Gennem de gode samtaler fyldt med både omsorg, empati og struktur, blev det muligt at se udfordringerne fra andre vinkler og løsne op for fastlåsheden.. Jette har, med hendes livsvisdom, store kendskab til personlig udvikling og indsigt i forandring, en særlige evne i at se igennem ‘støjen’ og ændre fokus. Jette har mine absolutte varmeste anbefalinger og grib gerne fat i hende inden det hele går i hårdknude eller korthuset ramler. Her finder du et trygt rum til at blive hjulpet videre på livets rejse."

— Karenmaria 

Ofte handler det om gamle mønstre og holdninger tillært gennem livet, og nogle har vi endda også med på sjælsniveau fra tidligere liv.


Netop dette sted i livet er både magisk, forunderligt og også lidt skræmmende. Magisk da det kun er dine egne drømme og største ønsker, som sætter grænsen, forunderligt og måske lidt skræmmende for.


Hav tillid til og drøm stort, så vil din vej åbne sig for dig.


Et personligt mentor-, coach- og udviklingsforløb vil være tilpasset lige netop dig.


Du vil opleve forløbet som en opdagelsesrejse ind i din sjæl og dybeste essens. Det er din rejse og din proces, så du bestemmer selv, hvor meget og hvor dybt du ønsker at arbejde. Blot vil jeg anbefale, at du dedikerer den nødvendige tid til øvelser og refleksioner mellem vores møder, da de er vigtige for vores fælles arbejde og for dit udbytte af forløbet. 


Hav tillid til og drøm stort, så vil din vej åbne sig for dig.


Basis forløbet indeholder

En-til-en coaching og mentor sessioner, fordelt over hele forløbet. 

Reiki healing og regressionsterapi er en vigtig del af forløbet. Begge dele er med til at hjælpe dig med at skabe klarhed og fokus på dine vigtigste livsopgaver. 


Clairvoyante beskeder vil være en del af vores sessioner. Den åndelige verden er 'god til' at byde ind med lige netop det der er vigtigt her og nu.


Det vil være muligt at skifte nogle af sessionerne ud med andre i det omfang der passer til dit behov i det samlede forløb. Det aftaler vi, når vi planlægger dit forløb. 


Pris kr. 12.500 inkl. moms.

Det er muligt at aftale ratebetaling.


Kontakt mig for en personlig samtale og hør mere.unsplash