Personligt forløb

Genvinde balancen, styrken og energien, hvis livet har slået dig omkuld!


Vi oplever alle, at livet med mellemrum byder på svære situationer. Og nogle af dem kan føles næsten ubærlige. 


Befinder du dig i sådan en situation?

Eller føler du at du godt kunne risikere at ende der, hvis ikke du gør noget?

Så er tiden inde til at du tager hånd om dig selv og situationen.


Jeg stiller mig til rådighed som din mentor-

og coach og guider dig på denne rejse tilbage til styrken, balancen og livsenergien


At rejse sig alene kan være tungt og nogle gange kræver det mere energi, end det du har til rådighed.


Lad mig hjælpe dig med at genfinde fodfæste, styrken og livsenergien gennem et personligt forløb lige præcis tilpasset dig, dine behov og din situation.

Kontakt mig for en pesonlig samtale og hør om dine muligheder.


Forløbet tager udgangspunkt i Reiki, som er det energetiske fundament og bygger derudover på min mangeårige erfaring og samarbejde med klienter ramt af alvorlig sygdom, stress, depression eller andre som går igennem en tung livssituation.


Årsagen til, at netop du har brug for en støttende hånd til at genfinde balancen, og livsenergien, kan være en af de ovennævnte eller en helt anden. Vigtigst af alt er, at du vælger at tage hånd om dig selv. En tung livssituation kan udvikle sig til en decideret livskrise.


En livskrise, som bliver ignoreret, kan udvikle sig til såvel depression som alvorlig sygdom.


Det er din rejse og din proces, så du bestemmer selv, hvor meget og hvor dybt du ønsker at arbejde. Blot vil jeg anbefale, at du dedikerer den nødvendige tid til øvelser og refleksioner mellem vores møder, da de er vigtige for vores fælles arbejde og specielt for din proces og dit endelige udbytte af forløbet. 


Klienten fortæller


"Find dig selv og få energien tilbage. Det har været en indsigtsfuld rejse, hvor jeg med Jettes kyndige hjælp, støtte og vejledning igennem 3 måneder stille og roligt har genfundet min rette og indre balance. Ved hjælp af daglige praktiske øvelser og refleksion er jeg især blevet opmærksom på, hvilke redskaber og ressourcer jeg selv besidder, og som jeg løbende kan bruge til at genfinde den rette og indre balance. Du kan ikke undgå at blive klogere på dig selv, dine værdier og opmærksom på, hvad der booster/dræner din energi. Kan varmt og absolut anbefales! Tak Jette" 

- Pia

Basis forløbet indeholder

En-til-en coaching og mentor sessioner, fordelt over hele forløbet. 

Reiki healing og regressionsterapi er en vigtig del af forløbet. Begge dele er med til at hjælpe dig med at skabe klarhed og fokus på dine vigtigste livsopgaver. 


Clairvoyante beskeder vil være en del af vores sessioner. Den åndelige verden er 'god til' at byde ind med lige netop det der er vigtigt her og nu.


Det vil være muligt at skifte nogle af sessionerne ud med andre i det omfang der passer til dit behov i det samlede forløb. Det aftaler vi, når vi planlægger dit forløb. 


Pris kr. 12.500 inkl. moms.

Det er muligt at aftale ratebetaling.


Kontakt mig for en personlig samtale og hør mere.unsplash