Healing

Reiki healing tilbyder jeg i forskellige kombinationer og former

Jeg har blandt andet den unikke mulighed at tilbyde dig healing med clairvoyante budskaber, som du kan læse mere om længere  nede på siden.


Reiki er blid berøringshealing, hvor jeg placerer mine hænder på din krop i bestemte positioner, der dækker dine organer og chakraer i individuel rækkefølge. 


De fleste mærker healingen som en let snurren og varme i kroppen, andre føler kulde eller slet intet, men uanset hvordan du måtte føle virker behandlingen.


Reiki arbejder netop der, hvor dit behov er og på den måde som netop dit energisystem har behov for.


Reiki med 'hænderne på'

Behandlingen foregår i mit behandlerrum og varer ca. 1½ - 2 timer afhængig af hvilken kombination du vælger.


Healingen foregår fuldt påklædt og indledes altid med en kort samtale omkring dine behov og ønskede fokusområder. Under healingen ligger du behageligt på en briks med et tæppe over dig.


Klik her for at bestille tid/høre mere.


Healing med clairvoyance

Ud over klassisk Reiki healing tilbyder jeg også en kombination af healing med clairvoyance. Mine clairvoyante evner og reiki energien har fundet sammen.


Denne healing varer som regel ca. 2 timer og foregår på samme måde som en klassisk Reikibehandling, blot med den forskel at jeg under healingen åbner op for budskaber fra den åndelig verden, der relaterer sig til dig og den healing du modtager. Ofte vil budskaberne komme til mig i form af symboler, billeder og tale. Healingen afslutter med en samtale, hvor jeg giver dig de budskaber, der måtte være kommet til dig under healingen og du får mulighed for at stille uddybende spørgsmål. Det vil ikke være muligt at optage disse budskaber på elektronisk medie.


Denne healingkombination foregår altid med 'hænder på' og i min klinik.


Klik her for at bestille tid/høre mere.


4 dages Reiki energiboost

En livskrise der har været længe under opbygning kræver altid mere end én behandling, for at forsvinde igen. Det samme gælder fysiske skader, som du har gået med længe.


Her anbefaler jeg 4 behandlinger så tæt på hinanden og alle gerne indenfor 10-14 dage. Det energiboost du får ved denne meget intensive behandling vil være markant mærkbar og vil opleves som en katalysator for din healende proces.


4 dages behandling anbefaler jeg altid i forbindelse med alvorlige sygdomme og kroniske lidelser.

For nogle personer er energiboostet nok, for andre, afhængigt af hvad du ønsker healet, kan det være nødvendigt at følge energiboostet op med efterfølgende regelmæssig healing i en periode. F.eks. 1 gang om ugen i et par uger og derefter hver 14. dag i en periode.


For at vedligeholde effekten vælger flere at komme 1 gang om måneden eller efter behov. Det afhænger oftest af årsager og den effekt du ønsker. 


Klik her for at bestille tid/høre mere


Fjernhealing

Virkningen er den samme, som en healing med "hænderne på" og kan være for dig der enten bor for langt væk, har for travlt eller er for dårlig fysisk til at møde personligt op.


Fjernhealing tilbyder jeg også gerne som en del af et længere behandlingsforløb.


Behandlingen foregår på den måde, at vi aftaler tidspunktet på forhånd over mail eller telefon. Det optimale for dig, er at du er et roligt sted, hvor du kan sidde eller ligge afslappet med øjnene lukkede, mens healingen foregår.


Når du bestiller tid til en fjernhealing har jeg brug for dit fulde navn og adresse, samt hvilke symptomer og områder du gerne vil have jeg skal fokusere på.


Efter en fjernhealing, har du mulighed for at ringet il mig, hvis du gerne vil tale om dine oplevelser under healingen.


Klik her for at bestille tid/høre mere


Klienten siger:


"Da jeg blev ramt af stress kunne jeg se at jeg måtte have hjælp for at kunne komme videre. Jeg valgte 4 Reiki behandlinger med clairvoyance hos Jette. Hver af de 4 healinger var meget forskellige. Jeg kan mærke at jeg har fået en bedre balance med de ting jeg har oplevet gennem livet og hvor jeg er i livet nu. Jeg kan mærke at healingen har gjort en forskel."


- Mette