Udviklingsforløb – Genfind din styrke og livsenergi

Genvinde balancen, styrken og energien, hvis livet har slået dig omkuld!

Vi oplever alle, at livet med mellemrum byder på svære situationer. Og nogle af dem kan føles næsten ubærlige.

 

Befinder du dig i en sådan situation?

 

Eller føler du, at du godt kunne risikere at ende der, hvis du ikke gør noget?

 

Så er tiden inde til at du tager hånd om dig selv og situationen.

 

Jeg stiller mig til rådighed som din mentor og  coach og guider dig på denne rejse tilbage til styrken, balancen og livsenergien.
Klienten fortæller

“Det har været en indsigtsfuld rejse, hvor jeg med Jettes kyndige hjælp, støtte og vejledning igennem 3 måneder stille og roligt har genfundet min rette og indre balance.

Ved hjælp af daglige praktiske øvelser og refleksion er jeg især blevet opmærksom på, hvilke redskaber og ressourcer jeg selv besidder, og som jeg løbende kan bruge til at genfinde den rette og indre balance.

Du kan ikke undgå at blive klogere på dig selv, dine værdier og opmærksom på, hvad der booster/dræner din energi.

Kan varmt og absolut anbefales! Tak Jette

 

Pia

At rejse sig alene kan være tungt og nogle gange kræver det mere energi end, du har til rådighed.

 

Lad mig hjælpe dig med at genfinde fodfæste, styrken og livsenergien gennem et personligt forløb lige præcis tilpasset dig, dine behov og din situation. Kontakt mig for en personlig samtale og hør om dine muligheder 

Forløbet tager udgangspunkt i Reiki, som det energetiske fundament og bygger derudover på min mangeårige erfaring og samarbejde med klienter ramt af alvorlig sygdom, stress, depression eller andre, som går gennem en tung livssituation.

 

Årsagen til, at netop du har brug for en støttende hånd til at genfinde balancen og livsenergien, kan være en af de nævnte eller en helt anden. Vigtigst af alt er, at du vælger at tage hånd om dig selv. En tung livssituation kan udvikle sig til en decideret livskrise.

En livskrise, som bliver ignoreret, kan udvikle sig til såvel depression som alvorlig sygdom.

 

Det er din rejse og din proces, så du bestemmer selv, hvor meget og hvor dybt du ønsker at arbejde. Blot vil jeg anbefale, at du dedikerer den nødvendige tid til øvelser og refleksioner mellem vores møder, da de er vigtige for vores fælles arbejde og specielt for din proces og dit endelige udbytte af forløbet.

Basis forløbet indeholder

En-til-en coaching og mentor sessioner, fordelt over hele forløbet.

Reiki healing og regressionsterapi er en vigtig del af forløbet.  Begge dele er med til at hjælpe dig med at skabe klarhed og fokus få dine vigtigste livsopgaver. 

 

Clairvoyante beskeder vil være en del af vores sessioner. Den åndelige verden er ‘god til’ at byde ind med lige netop det der er vigtigt her og nu.

 

Det vil være muligt at skifte nogle af sessionerne ud med andre i det omfang det passer til dit behov  i det samlede forløb. Det aftaler vi, når vi planlægger dit forløb.

 

Pris kr. 12.500 inkl. moms. 

Det er muligt at aftale ratebetaling.

 

Kontakt mig for en personlig samtale og hør mere

Kontakt mig i dag og hør nærmere om mine behandlinger og kurser
This is default text for notification bar